Asociatia Firmelor Bihorene


Pachet contra cost

Participari in procese alaturi de membri asociatiei: in cazul in care membri asociatiei au o problema de natura juridica, ce poate fi rezolvata doar prin intermediul instantelor de judecata, in relatia cu institutiile statului sau cu persoane juridice din afara Asociatiei, A.F.B. isi propune sa participe in proces alaturi de membri sai (Interventie voluntara accesorie), indiferent daca acel membru are angajat un aparator sau nu.

Abonament la buletinul insolventei: prin Buletinul Procedurilor de Insolventa avem acces la citaţiile, convocările, notificările, comunicările şi alte acte de procedură emise de instanţele judecătoreşti, administratorii judiciari/lichidatorii judiciari, după deschiderea procedurii de insolvenţă . Prin acest abonament se pot identifica persoanele aflate în procedură de insolvenţă conform Legii nr.85/2006, persoanele la care s-a închis procedura de insolvenţă, precum şi persoanele pentru care există pe rol un dosar în materie de insolvenţă, fără a fi deschisă procedura de insolvenţă.

 

Realizarea de studii de piata: In functie de obiectivele membrilor, va punem la dispozitie un studiu de piata personalizat, perfect adaptat profilului organizatiei, pentru a prezenta solutia unor strategii de succes, aceste studii ofera o perspectiva completa asupra tendintelor care se contureaza pe piata;

 

Cursuri de formare profesionala: aceste cursuri le derulam prin intermediul partenerilor nostri;

 

Proiecte de finantare: pe care le derulam prin intermediul partenerilor nostri pe diverse domenii de activitate.

Parteneri AFB