Asociatia Firmelor Bihorene


O noua sesiune de instruire pe tema analizei cost-beneficiu organizata de ACIS. Inscrierea se face pana pe 31 ianuarie!

ACIS organizeaza la Bucuresti, in perioada 6-9 februarie 2012 o noua sesiune de instruire cu tema "Metode de analiza a proiectelor de investitii in contextul instrumentelor structurale (analiza cost-beneficiu, analiza cost-eficacitate, analiza multicriteriala)".
 
Sesiunea de instruire este organizata in cadrul proiectului "Dezvoltarea capacitatii pentru Analiza Cost- Beneficiu", scopul fiind de a fi instruiti 240 de potentiali beneficiari de instrumente structurale, in vederea imbunatatirii capacitatii teoretice si practice de analiza a proiectelor de investitii.
Sesiunea de instruire din 6-9 februarie 2012 se adreseaza potentialilor beneficiari de instrumente structurale in domeniile:
  • investitii in domeniul energetic
  • investitii in sisteme de productie
  • investitii in cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare

Structura cursului si temele abordate sunt detaliate aici.

Numarul de participanti este limitat la 15 locuri.

Data limita pana la care poate fi completat formularul de inscriere este 31.01.2012.

Informatii suplimentare
  • Avand in vedere numarul limitat de locuri, admiterea la curs se va face conform principiului "primul venit, primul servit", dar nu mai mult de un participant din partea unei organizatii/ instituti.
  • ACIS isi rezerva dreptul de a nu accepta la curs participanti din cadrul unei organizatii/ institutii care nu reprezinta un potential beneficiar de instrumente structurale in domeniile mentionate in anunt. Atentie! Aceasta sesiune de instruire nu se adreseaza organizatiilor/ institutiilor care furnizeaza servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor europene.
  • Costurile aferente implementarii sesiunilor de instruire (cazare, transport si masa pentru participanti) sunt asigurate din bugetul proiectului.
  • Pentru buna desfasurare a sesiunilor de instruire se recomanda fiecarui potential participant sa evite situatia de a fi insotit de alte persoane, cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar din cauza situatiei medicale a participantului. Persoanele care insotesc participantii a caror situatie medicala nu impune acest lucru, isi asuma riscurile ce ar putea fi generate de acest fapt, iar costurile de cazare si masa aferente insotitorilor vor fi platite de catre acestia, separat.

Pentru alte detaliii: Cristina Macarie, 0751.299.913, cristina.macarie@aamconsulting.ro

Sursa: www.evaluare-structurale.ro
 
 

Parteneri AFB