Asociatia Firmelor Bihorene


Mai ai doar o saptamana la dispozitie pentru a te inscrie la programul de educatie antreprenoriala School For Startups 2012!

Tinerii antreprenori care doresc sa aiba un business de succes se pot inscrie pana pe 15 februarie 2012 la programul anual de educatie antreprenoriala School for Startups Romania, organizat de Fundatia Post-Privatizare si sprijinit de www.fonduri-structurale.ro
School for Startups (S4S) este un program unic fondat de Doug Richard in Anglia, care are ca grup tinta tinerii cu idei de afaceri ce vor sa le puna in practica si antreprenorii care, aflti in faza incipienta (1-2 ani), vor sa-si dezvolte cat mai eficient afacerea.
Mentorii School for Startups Romania sunt Doug Richard, antreprenor de succes si angel investor originar din California si Marius Ghenea, unul dintre cei mai de succes antreprenori din Romania.

Durata programului S4S este de un an de zile, timp in care participantii in program vor beneficia de consultanta de business din partea mentorilor si vor primi instruire specializata privind problemele fundamentale ale unei companii. Inca din prima zi a programului, cursantii lucreaza la propriile proiecte pe baza informatiilor si a cunostintelor oferite de cei doi mentori ai programului. Printre temele abordate in cadrul cursurilor se numara elemente importante pentru construirea unui business precum: strategii de marketing si vanzari, proiectarea produselor si a serviciilor, coordonarea echipelor de lucru si atragerea de investitori.

S4S Romania 2012 se desfasoara in 3 orase - Bucuresti, Cluj si Timisoara - si include:
  • sesiuni de training intensiv;
  • acces la platforma din spatele website-ului unde vor beneficia de suport din partea mentorilor;
  • acces gratuit la o platforma care ii va ajuta sa scrie planurile de afaceri
  • video-uri speciale „how to" care sa va ajute in dezvoltarea afacerii
  • mentor calls in care Doug va raspunde personal intrebarilor participantilor
  • acces la o biblioteca virtuala cu mii de articole, eseuri, video-uri, link-uri si tips&tricks
  • sesiuni de pregatire cu experti internationali in marketing online, social media: Andrew Davis, Dan Sordegren, Alex Samuels

Mentoratele se vor desfasura online, la fel si multe alte activitati. Zilele de bootcamp sunt singurele care vor necesita prezenta ta fizica. Vor fi cinci zile de bootcamp in total, iar calendarul va fi anuntat din timp.

Programul de pregatire antreprenoriala School for Startups Romania, a lansat o modalitate speciala de plata destinata celor care vor sa se convinga ca S4S e programul de care au nevoie pentru a pune bazele unei afaceri. Astfel, participantii la School for Startups 2012 au optiunea sa plateasca doar primul bootcamp de 900 lei si, dupa desfasurarea acestuia, sa decida daca vor sa continue programul si daca acesta se potriveste cu asteptarile pe care le au de la un astfel de curs. Primul bootcamp School for Startups Romania se va desfasura in luna martie 2012.

Programul costa 5.000 de euro, dar Fundatia Post-Privatizare subventioneaza circa 70% din costul programului, astfel ca taxa de participare e de doar 6.000 lei (aprox. 1400 euro) pentru intreg programul. Taxa se poate plati in 4 rate egale (a cate 1.500 lei fiecare) pana pe 1 martie 2012.

Pentru aceia dintre voi care nu dispun de acesti bani, Banca Transilvania, partener al S4S, ofera un program de imprumut avantajos (cu comision 0) pentru participantii la editia din 2012.

De asemenea, echipele de antreprenori pot beneficia de o oferta speciala!

Doi sau mai multi antreprenori ce vor sa porneasca o afacere impreuna sau care au pus deja bazele unei afaceri, se pot inscrie in program ca echipa si astfel vor beneficia de o reducere: Unul dintre membrii echipei va plati taxa de participare integral, dar restul echipei va primi o reducere de 50%, pentru fiecare membru al echipei.

Pentru a te inscrie ca membru al unei echipe antreprenoriale, transmite un email organizatorilor la adresa marketing@postprivatizare.ro.

Pentru a te inscrie la programul S4S 2012, click aici.

Pentru mai multe detalii privind programul S4S, click aici.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro
 
 

Parteneri AFB