Asociatia Firmelor Bihorene


Esti manager de IMM si vrei sa iti dezvolti afacerea?

Conferinta “Dezvolta-ti business-ul” din cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului - MANTREP” ID 60024, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Human Capital Solutions si Camera de Comert si Industrie IASI va invita in data de 4 mai 2012, Hotel Astoria, Iasi, la Conferinta “Dezvolta-ti business-ul” din cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului - MANTREP” ID 60024, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale din IMM-uri reprezinta un punct critic in construirea unei afaceri de succes. Insa, investitia in astfel de programe trece, de cele mai multe ori, pe plan secund. Invitatii nostri vor aduce in prim plan practicile de succes din meseria de antreprenor si manager de IMM si vor prezenta oportunitati ce pot fi valorificate cu succes pentru dezvoltarea afacerii voastre.

In plus, aveti ocazia sa va inscrieti in mod GRATUIT la un program de evaluare si dezvoltare antreprenoriala/manageriala in cadrul proiectului MANTREP cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Participarea la conferinta este gratuita, organizatorii vor asigura masa de pranz, iar participarea la eveniment se face pe baza de confirmare prealabila, in limita a 100 de locuri.

Pentru inscrieri va rugam sa completati ACEST FORMULAR. Termenul limita este 3 mai 2012.

Persoana de contact pentru mai multe detalii:
STELIAN MARIAN, Manager de Proiect, Human Capital Solutions,
Email: proiectid60024@hcsolutions.ro;
Tel: 021 31 00 415;
Adresa de contact: Str Muntii Tatra 4-10, sect 1, Bucuresti

Parteneri AFB