Asociatia Firmelor Bihorene


BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ 25 mai 2012

Ruhama
Fundatii
Centrul CARIERE din cadrul Fundaţiei Ruhama în parteneriat cu Asociaţia Firmelor Bihorene, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, Era Shopping Park Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, Eurobusiness Parc Oradea, AIESEC și Federația Patronilor Bihor organizează "BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ", vineri 25 mai 2012, în intervalul orar 10.00 - 13.00. Acţiunea are ca scop promovarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă şi ocuparea acestor locuri de către persoane care să corespundă cerinţelor dumneavoastră.
 

Evenimentul va avea loc în incinta Era Shopping Park, fiind organizat în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundaţia Ruhama în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Fundația Casa Minunată, finanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Pentru confirmarea participării, vă rugăm să transmiteţi formularul completat pe adresa de e-mail office@afbh.ro  sau la numărul de fax 0259-456.180, pâna la data de 23 mai 2011.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0259-456.180, 0728-980.784 , persoană de contact Ramona Tăciuleţ, consilier.
 
Descarca formular AICI
 

Parteneri AFB