Asociatia Firmelor Bihorene


Workshop interactiv Recrutari!

Membrul AFB, Solver Training & Consulting are placerea sa va invite la primul workshop interactiv de recrutari din Oradea! 

Evenimentul se adreseaza managerilor de resurse umane, recrutorilor si oricarei persoane care doreste sa se asigure ca angajeaza oamenii potriviti pentru posturile potrivite. In cadrul workshopului se vor aborda atat tematicile obisnuite legate de recrutare cat si noutatile din domeniu si chiar particularitati ale pietei oradene.

Detalii legate de tematica veti regasi in documentul atasat.
 
Trainerul este Cristian Seidler, fostul manager national de resurse umane a companiei Adecco cu 9 ani experienta in resurse umane dintre care 5 in pozitii de conducere in companii multinationale. Avand in vedere faptul ca mare parte din activitatea lui si-a desfasurat-o in Oradea, cunoaste foarte bine situatiile concrete cu care se confrunta recrutorii in orasul de pe Cris, dar si noutatile in domeniu pentru a putea furniza cele mai relevante informatii.

Acest eveniment este o ocazie deosebita pentru oricine din domeniu sa-si reimprospateze cunostintele, sa afle noutati din domeniu si, evident, sa faca networking de calitate tinand cont de faptul ca cei prezenti au interese comune si se pot sustine reciproc.

Taxa de participare la acest eveniment este de 80 euro + TVA, iar cei care se inscriu pana in data de 25 iunie beneficiaza de un pret special de 60 euro + TVA!
 
MEMBRII AFB mai au un discount de 20% din pretul deja redus!

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra cat mai repede deoarece numarul de locuri este limitat la 15.

 
Ronald Borsi
Managing partner
Solver Training & Consulting
tel: 0746/284-098
mail: ronald@solver-consulting.ro
web: www.solver-consulting.ro

Parteneri AFB