Asociatia Firmelor Bihorene


Vizita AFB - APDRP

AFB a fost  invitata  din nou de catre APRDP( Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit) in calitate de multiplicator de informatii, la prezentarea a zece proiecte din Bihor, considerate ca fiind exemple de buna practica in derularea fondurilor europene. Prin derularea  acestui proiect se are in vedere asigurarea egalitatii de sanse in accesarea PNDR prin diseminarea informatiilor catre publicul larg, indiferent de criterii economice, politice sau sociale.   

    Programul vizitei de marti 24.06.2014:
1. Vizitarea proiectului 1: Modernizarea fermei de pasari din Oradea si infiintare ferma gaini ouatoare si centru de sortare, ambalaje, procesare oua de consum, in comuna Girisu de Cris. Beneficiar: AVI VEST SRL. ( MEMBRU AFB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Vizitarea proiectului 2 : Infiintare service auto. Beneficiar: Iuventur SRL, Bors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Vizitarea proiectului 3: Construire hala de productie profile de colt. Beneficiar: Aron Tek SRL, Bors
4. Vizitarea proiectului 4: Instalarea tanarului fermier Szabo Timea, Paleu, sat Saldabagiu de Munte. ( producator ce isi vinde produsele in Piata Locala AFB)

De retinut: in Parcul Industrial din Comuna Bors au fost castigate in ultima perioada 6 proiecte prin PNDR , iar in Parcul Industrial din Lugasu de Jos au fost castigate 10 proiecte prin PNDR( activitati nonagricole).

Parteneri AFB