Asociatia Firmelor Bihorene


The Zone- Un nou concept de team building!

zone
 
The ZONE este un concept unic de team building în România, care se  bazează pe teoria Flow. Oamenii sunt cei mai fericiţi atunci când sunt într-o stare de flow - concentraţi şi complet absorbiţi de activitatea pe care o desfăşoară şi de situaţie.
The Zone vă introduce într-o astfel de stare! Intraţi într-o încăpere slab  luminată... Uşa se închide cu cheia în urma voastră... Aveţi o oră să scăpaţi de acolo însă trebuie să acţionaţi împreună, munca în echipă e cheia cea mai importantă!
Participanţii la această activitate au ca obiectiv să iasă dintr-un  apartament aparţinând unui important explorator, amplasat intr-o clădire istorică.
Pentru a ieşi din apartament, participanţii trebuie să lucreze în echipă, să găsească indicii ascunse, să le decodifice şi să găsească cheile  necesare pentru a ieşi. Pe tot parcursul team buildingului participanţii sunt înregistraţi prin aparatură modernă de supraveghere. La sfârşitul activităţii specialiştii noştri analizează înregistrările împreună cu  participanţii, oferind acestora sugestii care ajută la îmbunătăţirea performanţelor echipei.

Beneficii:
  • Cunoaşterea mai bună a angajaţilor (va fi creat un profil de abilităţi şi compentenţe pentru fiecare participant)
  • Economie de timp (durata team building-ului este de 1 oră + 2 ore debriefing)
  • Îmbunătăţirea modului de lucru în echipă (princrearea unui plan pe baza sugestiilor ulterioare activităţii)

Contact:
office@solver-consulting.ro
Tel: 0740 275 260
www.solver-consulting.ro
Solver

Parteneri AFB