Asociatia Firmelor Bihorene


Târgul reducerilor de vară 20-22 iulie 2012

targTârgul Reducerilor Vară - Oradea 1. Perioada 20 - 22 Iulie 2012;
2. Locul desfășurării târgului : Galeria Real Oradea;
3. Tematica : - Târgul Reducerilor de Vară
4. Târg de expunere și vânzare;
5. Expunerea/vânzarea produselor și serviciilor va avea loc pe culoarul Galeriei Comerciale Real 1, din Calea Aradului;
6. Participanți: producători, distribuitori, importatori, prestatori servicii, etc.;
7. Programul târgului : 9.00 - 21.00, Vineri 20 Iulie 2012 - Duminica 22 Iulie 2012;
8. Logistica - este asigurată de SC Professional Advertising & Events SRL; În perioada 20 - 22 iulie 2012 se va desfășura Târgul Reducerilor de Vară, care va reuni firme cu diverse domenii de activitate.
  • Fie că te pregătești de vacanță și cauți ultimele reduceri sau promoții Târgul Reducerilor de Vară îți va oferi diverse posibilități - O vacanță împreună cu familia sau cei dragi, lucruri necesare pentru bagajul de vacanță, cadouri, și multe surprize de vară.
  • Pentru cei care încă nu au timp de concedii, la târg vor putea găsi soluții de petrecere a weekendului, sau a serilor de vară calduroase.
  • Partea specială a evenimentului vor fi reducerile si promoțiile oferite de firme care au lichidări de stoc, promoții sau reduceri speciale.
  • Firmelor care doresc să participe la eveniment li se cere să ofere produse sau servicii de calitate, dar mai ales promoții și reduceri.
Ideea lansării acestui concept a venit din dorința de a sprijini micii producători români, iar publicul orădean a întampinat cu succes aceasta idee și în 2011.

Parteneri AFB