Asociatia Firmelor Bihorene


Târgul de Cariere revine la Oradea pe 11 Octombrie

parteneri

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, își deschide porțile și în această toamnă, în 15 mari orașe din România. În Oradea, evenimentul va avea loc în 11 octombrie, la Lotus Center.

O noutate constă și în schimbarea orarului de vizitare (11.00 - 19.00), pentru a le face mai facil accesul și candidaților care lucrează. „Am remarcat că tot mai mulți orădeni (25%, la ediția anterioară) participă la evenimentele noastre, chiar dacă au un loc de muncă în momentul desfășurării lor", declară organizatorii.

Printre companiile deja înscrise se numără: Active Job Consulting, ING, Emerson, AstorMueller, Celestica, ClassFun, Hella Group, Faist Mekatronic, Parisot, Plexus și mulți alții! Înscrierile mai sunt deschise pentru companii până pe 7 Octombrie, la adresa Louisa@fapte.org /0723 335 925.

Ofertele de angajare acoperă mai multe domenii, printre care producție și tehnică, servicii, financiar, marketing. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.

Organizatorii le mai propun participanților traininguri și seminarii pe tema găsirii vocației și a progresului rapid în carieră, dar și sesiuni de consultanță unu-la-unu în carieră și întâlniri cu invitați supriză, în cadrul Atelierului de Cariere.  Participarea la aceste evenimente este gratuită, iar în cadrul lor, participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii, dar și discuții despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personală și multe altele. Toate aceste informații sunt oferite de traineri instruiți sau de companiile care doresc să susțină traininguri în cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro

Parteneri AFB