Asociatia Firmelor Bihorene


Târg de Mărțișor- 27 februarie- 3 martie 2013

Trag MartisorTârg de Mărțișor , 27 Februarie - 3 Martie 2013- De 1 Martie, membrul AFB- Professional Advertising & Events  le aduce orădenilor un târg de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase mărțișoare și cele mai surprinzătoare cadouri.

Professional Advertising & Events te așteaptă începând cu 27 februarie  și până  în 3 Martie la Galeria Real 1 din (Calea Aradului ) Oradea pentru a te bucura de primele semne ale renașterii naturii - Târgul de Mărtișor.      Pe lângă mărtișoarele clasice, la  Târgul  de  Mărțișor  mai puteți găsi mărtișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărtișoare gastronomice.      Nelipsite vor fi cadourile  personalizate, ofertele  turistice, petrecerile pentru domne și domnișoare ( cu ocazia zilei de 8 martie - oferite de restaurante,cluburi, hoteluri), aranjamentele florale și lumânările, bijuteriile și accesoriile, produsele handmade, decorațiunile cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, servicii de înfrumusețare, jucării, cărți, până la produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanelor dragi.          
Program de vizitare:27 Februarie -  03 Martie   2012, Mi- S : 09.00 - 20.00,  D : 09.00 - 18.00      
Intrarea este gratuită!

  Promovare și beneficii: - logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc) oferite de organizator;
- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
- traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real - peste 45.000 de vizitatori ;
- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente - vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, youtube, etc;
- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului; - electricitate și internet wirelles gratuit pe perioada târgului.   

Pentru detalii și înscrieri:
Loredana Curiac
Organizator Târguri și Expoziții
SC Professional Advertising & Events SRL
Contact:

Telefon : 0754. 474 791
Email: office@publicitate-evenimente.ro
Website: www.publicitate-evenimente.ro

Parteneri AFB