Asociatia Firmelor Bihorene


Sintezis Birotica - Solutii Retail, Echipamente Informatice, Solutii IT, Consultanta si Helpdesk

Suntem unul unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice complexe dedicate industriei de retail, soluţii bazate pe utilizarSintezisea tehnologiei barcode, respectiv pe utilizarea facilităţilor sistemelor moderne de vânzare prin dispozitive dedicate, precum casele de marcat P.O.S. şi alte echipamente specifice.

Mai jos va prezentam principalele noastre domenii de activitate, mai multe informatii putand gasi pe site-ul nostru: www.sintezis.ro.

Va multumim pentru atentie!

S

Solutii retail

Solutiile de retail Sintezis se adreseaza atat magazinelor mici si mijlocii cat si hypermarket-urilor.

Suntem mandri sa oferim solutii retail si solutii de eficientizare a vanzarilor unor magazine si lanturi de magazine de prestigiu din Romania.

 

 

 

Solutii informaticeS

Implementam solutii IT personalizate in diferite industrii. Suntem alaturi de clienti si prin servicii de mentenanta.

Prin solutiile noastre informatice deservim o multitudine de clienti cu diverse domenii de activitate, sporindu-le eficienta.

 

 

 

 

S

Echipamente IT

Suntem un furnizor complet, la care cu o singură oprire, puteti achiziţiona toată gama de soluţii IT&C de care aveti nevoie.

Sisteme informatice, terminale mobile, solutii de inventariere si de comunicatii, sunt doar o parte a echipamentelor comercializate deNato Otan, Ara, etc.

 

 

Consultanta si HelpdeskS

Gama noastra de servicii nu se opreste la comercializare si instalare de hardware/software.

Furnizam solutii la cheie, ceea ce inseamna atat consultanta cat si suport post vanzare/instalare sau mentenanta periodica.

 

 

 

 mai multe detalii...

 

Oradea, 410235, Piaţa Ignatie Darabant Nr. 1
Tel. +4-0359-401-435,

Fax. +4-0259-443-288

 

Parteneri AFB