Asociatia Firmelor Bihorene


Promotie la Top Battery

Suntem una dintre firmele de top din Oradea care comercializeaza si asigura service-ul si motajul acumulatorilor auto. Mai devreme sau mai tarziu, toti posesorii de vehicule sunt nevoiti sa schimbe bateria la masina. Ca orice problema care necesita ca automobilul sa ramana in service, acest moment nu este unul prea placut pentru cei care au nevoie zilnica de masina.

De aceea exista Top Battery! Scopul nostru este sa rezolvam problemele clientilor nostri in cel mai scurt timp, cu profesionalism. Detinem un stoc suficient de baterii  auto si oferim posibilitatea clientilor nostri de a rezolva problema in acelasi loc, in cateva minute.

Asadar, daca achizitionati un acumulator auto de la noi, beneficiati de montaj, verificare si garantia produsului achizitionat, fara sa platiti nimic in plus.

Trebuie sa mai specificam ca nu ne asumam niciun risc, astfel ca lucram doar cu cei mai consacrati producatori mondiali VARTA, BOSCH, ZAP, TUDOR-EXIDE si  ROMBAT.

In plus, vrem sa va mai anuntam ca, pana la data de 15 septembrie  a acestui an oferim o reducere de 15% la bateriile Varta Sylver Dinamic 74 Ah, de care va invitam sa profitati. Astfel, veti evita ca masina dumneavoastra sa nu mai porneasca, mai ales in momentul in care se va instala anotimpul rece, pentru ca, de regula, atunci apar mai multe probleme cu acumulatorii auto. Nu degeaba exista si vorba romaneasca: Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre noi si despre promotiile pe care le desfasuram, va mai spunem ca avem un site de prezentare nou, abia lansat, pe care l-am realizat cu ajutorul prietenilor nostri de la ink9 Creative Agency, carora le multumim ca ne-au ajutat sa avem o imagine online. Aici veti gasi informatii despre noi, despre serviciile noastre dar si promotiile active: www.topbattery.ro

Sau puteti veni direct la sediul nostru, din strada Gheorghe Costaforu 24, Oradea.

Va asteptam cu drag,

 Echipa Top Battery

Parteneri AFB