Asociatia Firmelor Bihorene


Oportunități de atragere a investițiilor și finanțarea sectorului privat. Contragarantarea garanțiilor acordate IMM de fondurile de garantare

FinantariMedien Conferences si Fondul Roman de Contragarantare organizeaza conferinta "Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat. Contragarantarea garantiilor acordate IMM de fondurile de garantare". Evenimentul va avea loc pe data de 24 octombrie, incepand cu ora 9:00, la hotelul Ramada din Oradea si se bucura de sprijinul oficial al Asociatiei Firmelor Bihorene, Camerei de Comert si Industrie Bihor, precum si al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB).

La eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Camerelor de Comerţ, Asociaţiilor Patronale, Băncilor, precum şi Manageri de Companii, Antreprenori, Investitori.

Evenimentul isi propune sa dezbata teme legate de strategiile guvernamentale de sprijinire a finantarii IMM-urilor, strategiile locale de atragere a investitiilor, importanta accesului la finantarea companiilor, solutii de finantare si cofinantare a IMM-urilor - finantare bancara, co-finantare, garantare si contragarantare a creditelor, programul Kogalniceanu, accesarea fondurilor europene si aspecte privind programele operationale, apecte privind Programul National de Dezvoltare Rurala - PNDR si aspecte specifice privind accesarea fondurilor europene in agricultura, rolul finantarii prin piata de capital, masuri fiscale si provocari legislative pentru mediul de afaceri, solutii de reducere a costurilor pentru IMM-uri.

 

Parteneri AFB