Asociatia Firmelor Bihorene


Om in lucru - comunicat de presa Ink9

Om in lucru

In perioada 12- 14 Septembrie orasul Oradea va fi gazda unui eveniment unic in Romania, care se desfasoara sub sloganul "The world is your chance to create". Este vorba de Om in Lucru, un proiect menit sa incurajeze creativitatea semenilor nostri si sa apropie comunitatea prin impartasirea viselor si gasirea astfel a valorilor comune.

Proiectul va consta in amplasarea unor panouri pe Calea Republicii colt cu strada Mihai Eminescu, in incinta Complexului Unic Oradea, in zilele de 12, 13 si 14 Septembrie. Pe aceste panouri va exista o propozitie: "O data in viata as vrea sa..." si fiecare trecator va putea sa completeze in spatiul lasat liber, visele mari pe care acesta le are.

Proiectul are drept scop valorificarea spatiului urban prin imprimarea mai puternica a unui caracter constructiv pentru comunitate. Prin incurajarea oamenilor sa isi impartaseasca visele, se doreste stimularea creativitatii dar si crearea unui spatiu organizat in care oamenii pot interactiona, isi pot descoperi visele si pot gasi inspiratia care sa ii ajute sa continue sa viseze si sa isi depaseasca limitele.

"Din cauza stilului alert in care se desfasoara vietile noastre, de cele mai multe ori tindem sa uitam de lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru noi. De aceea, prin intermediul acestui proiect incercam sa facem din Oradea un oras mai confortabil pentru gandurile si dorintele trecatorilor. Vrem sa ii incurajam sa viseze si sa nu le fie frica de aspiratiile lor, indiferent care sunt acestea. Oferindu-le un loc in care sa poata da viata lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ei, speram sa ii putem ajuta sa nu le uite si poate chiar acesta sa fie indemnul necesar pentru a-si duce dorintele la implinire", a declarat Cristian Dragos, director creativ in agentia de publicitate Ink9, partener organizator al evenimentului.

Evenimentul este organizat de catre agentia creativa Ink9 si creatoarea de moda Gina Butiuc si este sustinut de Kevin, Tehnoprint, Comaliment S.A. si Interactiv. Parteneri media: Radio Transilvania, 24 FUN, Hollywood Multiplex si TVS Oradea.

Acest proiect a fost organizat pentru prima oara in orasul New Orleans de catre urbanista Candy Chang. Proiectul s-a bucurat de un real succes si urmeaza sa fie implementat in mai multe orase ale lumii, printre care si Oradea, care va fi primul oras din Romania care va fi gazda unui eveniment de acest gen.

Parteneri AFB