Asociatia Firmelor Bihorene


MTM 05.02.15

Dragi membri,
    in data de 05.02.15 a avut loc la sediul AFB din Cetatea Oradea, "Intalnirea cu membri "(MTM), editia a II-a.
        Programul intalnirii a inceput cu o scurta prezentare a ceea ce a realizat AFB in folosul membrilor sai in anul precedent, precum si proiectele pe care doreste sa le duca mai departe in anul 2015.
        Domnul Mihai Pop, de la grupul de firme Partizan, in calitate de Director al Departamentului de RSC (Responsabilitate Sociala Corporativa) a prezentat oportunitatile unor actiuni pe care le putem derula impreuna prin acest departament, precum si cele 5 directii ce fac parte din departament. Pentru o buna coordonare si o cat mai mare implicare a tuturor, vor fi contactate birourile(departamentele) de personal/resurse umane ale membrilor AFB.
        Directorul executiv al AFB, Radu Silaghi a adaugat ca in cel mai scurt timp vor fi convocati toti membri din domeniul agricol pentru a fi propusa  conducerea Departamentului Agricol si pentru a o implica in proiectele deja incepute in acest domeniu, dar si pentru a demara altele care pot fi de un real folos atat membrilor din sectorul agricol cat si tuturor celorlalti membri.
        A urmat o prezentare a obiectelor reprezentative de care membri se folosesc in afacerile lor , precum si o descriere a acestora, de la umerase pentru hainele spalate la curatatoria chimica, la obiecte de lux , de la produse racoritoare fabricate in Oradea, la servicii  SPA si mancaruri alese,  de la produse pentru securitate, productie publicitara la gadgeturi de ultima ora.
        Business networkingul a fost cel care a dus si mai mult la interactiunea dintre cei prezenti la eveniment, fiind axat pe posibilitatea de a cunoaste in detaliu afacerea fiecaruia precum si de a face schimb de carti de vizita intre participanti, fiind coordonat cu profesionalism de colegul nostru de la compania Solver , domnul Ronald Borsi.
        Seara a continuat cu un concurs de preparare de coktailuri, puse la dispozitia AFB de catre colegii nostri de la Hotel Hilton. Concurentii au fost impartiti in doua echipe(cate 6 membri) , cel mai bun coktail fiind realizat de ......ambele echipe.
   MTM  s-a incheiat cu cina atent pregatita de Hilton, dar si cu surpriza (obiectul reprezentativ) al colegilor de la Grand Palace, precum si cu vinul de Recas si palinca de Chiribis.

    Va multumim pentru timpul petrecut impreuna. 
        Urmatoarea intalnire va avea loc la inceputul lunii martie. Vom reveni cu detalii asupra datei exacte.

Parteneri AFB