Asociatia Firmelor Bihorene


Mai sunt 12 zile pana la Oradea City Running Day. Inscrierile continua!

OCRD Gata pregatirile pentru cel mai mediatizat eveniment al toamnei din Oradea - Semimaratonului International  Oradea City Running Day! Organizatorii, reprezentantii Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor s-au ocupat de toate detaliile, au stabilit traseele, regulamentele si asteapta cu nerabdare ziua de 16 septembrie 2012, cand peste 1000 alergatori din toate colturile tarii dar si din strainatate vor participa la Editia a II-a a Oradea City Running Day.

START-ul se da in Piata Ferdinand

Piata Ferdinand va fi locul de intalnire a celor care vor participa la eveniment. Traseul este urmatorul:

START Piata Ferdinand-Podul Ferdinand- Str.Principatelor Unite-aleea de pe malul Crisului Repede (partea stanga)- podul Sovata- aleea de pe malul Crisului Repede (partea dreapta)- Str. Emilian Mircea Chitul- Str.Malului- Str. Ady Endre- Str.Patriotilor- Str.Moscovei- Str. Madach Imre- Str.Iosif Vulcan-Piata Ferdinand SOSIRE.

Sub sloganul „Oradea in miscare", organizatorii isi propun sa antreneze la eveniment persoane de toate varstele, astfel ca au pregatit probe pentru toata lumea care vrea sa participe la Oradea City Running Day, indiferent de varsta sau experienta .

Iata lista cu probe:

1.Semimaraton individual 21 km - La aceasta cursa poata lua startul orcine are peste 16 ani si se simte pregatit sa termine cursa in limita de timp- 3 ore; 

2.Semimaraton stafeta in 2 (2x10,5km);

3.Semimaraton stafeta in 4 (4x5,25 km) - La aceste probe pot participa 2, respectiv 4 persoane (prieteni, echipe de cluburi, echipe de firme etc), acestia urmand sa-si predea stafeta dupa ce fiecare alearga cate 1-2 ture.

4.Cursa populara 5 km - aici se pot inscribe persoane care fac parte din toate categoriile de varsta.

5.Cursa copiilor 1 km - Dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani. La aceasta cursa pot alerga si parintii impreuna cu cei mici.

Inscrierile continua pana pe 14 septembrie

Cei care nu s-au inscris inca la eveniment, au la dispozitie doua optiuni. Astfel, pot sa se inscrie online,pe pagina oficiala www.oradeacityrunningday.ro, pana in data de 10 septembrie. De asemenea, intre 3-14 septembrie, de luni pana vineri, intre orele 14.00-18.00, cei interesati de inscrieri la Oradea City Running Day se pot prezenta in Pta.Ferdinand, la terasa Restaurantul Butoiul de Aur.

Taxele de inscriere la eveniment sunt urmatoarele:  15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafeta semimaraton in 2 și 50 Euro- stafeta semimaraton in 4.

In contul acestor bani, toti participantii vor primi un tricou oficial al concursului, numar de concurs, un chip electronic pentru înregistrarea timpului dar si o medalie de finisher. De asemenea, pe tot traseul concursului vor avea acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante, fructe si altele.

Organizatorii asigura si asistenta medicala - ambulante dotate special, insotite de personal specializat.

Premiere

Semimaraton individual- categoria absoluta primele 5 locuri femei și barbati

Locul I             1000 lei   

Locul II            800   lei                                           

Locul III           600   lei                                            

Locul IV           400   lei                                          

Locul V            200   lei                                           

Semimaraton stafeta in 2 si stafeta in 4 ,se premieaza primele trei echipe

Locul I              600 lei

Locul II             400 lei

Locul III            200 lei

Despre Oradea City Running Day

Semimaratonului International Oradea City Running Day este un eveniment important din Oradea care a fost organizat pentru prima data in septembrie anul trecut,de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor. Pentru ca s-a bucurat de un real succes, organizatorii si-au propus ca si anul acesta sa mediatizeze sportul si beneficiile alergatului asupra sanatatii.

Asadar, sub sloganul "Oradea in miscare", pe data de 16 septembrie 2012, nu mai putin de 1000 de alergatori din tara si din strainatate si 1000 de sustinatori sunt asteptati in Piata Ferdinand, sa ia start-ul la concursurile de alergat.

Anula cesta, in cadrul evenimentului, va fi  organizat si Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara. Concursul este organizat de Federatia Romana de Atletism si reprezinta un criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial de Semimaraton din octombrie, organizat la Kavarna (Bulgaria).

Partenerii oficiali acestui eveniment sunt:

Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor,Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.

Sponsori: Europlast Romania, Proenerg, Ecobihor, Ideart, Izvorul Minunilor- apa oficiala, Isostar, Fitness Mania, Crito, Carrefour, Easy Train, Dorbob, Butoiul de Aur, Techno-Print, Intervalor, Cortina-Cinema Digiplex.

Parteneri media : Digi Sport, Agentia Creativa ink9, Pro Fm,  Zile si Nopti,  24 Fun, Romania Pozitiva, Join Communication, Gotic  Media.

Parteneri AFB