Asociatia Firmelor Bihorene


Junior Chamber International Oradea organizeaza cea de-a 3-a editie a Business Networking Event (BNE)

Prezentare BNE 2012

Junior Chamber International Oradea organizeaza cea de-a 3-a editie a Business Networking Event (BNE), un eveniment dedicat oamenilor de afaceri locali. Evenimentul va avea loc in data de 24.04.2012 la Hotel Nevis. Taxa de participare este de 50 RON.

Business Networking Event urmareste identificarea oportunitatilor de afaceri intre participantii prezenti: antreprenori, manageri, consultanti , freelanceri. Pe parcursul a 2 ore veti avea la dispozitie o serie de mini intalniri de 5 minute cu fiecare din restul participantilor pentru a va prezenta si a identifica oportunitati de a colabora, a lega parteneriate sau a obtine recomandari.

Printre beneficiile de a participa la acest eveniment sunt: puteti cunoaste peste 20 de oameni de afaceri in 2 ore, sa identificati oportunitati de colaborare cu firme locale, invatati sa va prezentati afacerea mai eficient si aveti parte de toate acestea intr-o atmosfera relaxata si un cadru propice pentru discutii de afaceri. Va oferim de asemenea posibilitatea de a va rupe putin de rutina si sa participati la o activitate informala unde networkingul va continua si va fi la fel de benefic afacerii dumneavoastra.

Dupa sesiunea de networking ne vom lua doza de adrenalina la o tragere la tinta desfasurata in conditii de maxima siguranta la Poligonul de tragere din Oradea.

jci

Prezentare Junior Chamber International

Junior Chamber International (JCI) este cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, cu peste 200.000 de membri activi, milioane de alumni care se implica in proiecte, programe, intalniri si evenimente in 5 continente, peste 110 tari si 6.000 de comunitati locale. 

JCI Oradea a fost infiintata in anul 2009 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri slab dezvoltat si neomogen a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori oradeni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. JCI Oradea este o platforma care permite tinerilor antreprenori, lideri si profesionisti sa contribuie la producerea de schimbari pozitive in societate prin dezvoltarea de proiecte in care isi pot promova abilitatile de leadership, responsabilitate sociala, capacitatile antreprenoriale si valorile personale.

Parteneri AFB