Asociatia Firmelor Bihorene


Invitatie "Stafeta firmelor" - Oradea City Running Day

INVITAŢIE

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Asociaţia Firmelor Bihorene vă invită în data de 18 septembrie 2011, de la ora 10.00 să participaţi la primul eveniment internaţional de alergare pe şosea Oradea City Running Day.

În cadrul evenimentului va fi o cursă special organizată pentru firme. Cursa ştafeta firmelor este destinata companiilor, cu scopul promovării unui mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării.

Astfel, ştafeta firmelor devine un cadru optim pentru manifestarea promovării unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese asemănătoare.

Ştafeta firmelor are mai multe beneficii:

În primul rând, angajaţii companiilor vor avea ocazia să se antreneze, să alerge şi să constate că alergarea este o alegere bună pentru menţinerea tonusului fizic şi psihic, contribuind la sănătatea organismului.

În acelaşi timp, prin acţiunea comună la care participă, angajaţii vor competiţiona unii cu alţii, dar într-un cadru care promovează valori precum spirit de echipă şi responsabilitate colectivă. Acest aspect, vizibil mai ales la proba de echipă, aduce beneficii companiilor, prin întărirea legăturii între angajaţi, atât cei care aleargă, cât şi cei care îi susţin.

Pe de altă parte, companiile au ocazia să-şi creeze imagine pozitivă prin participare efectivă sau parteneriat la un eveniment sportiv popular şi îndrăgit de public, precum alergarea în oraş. În acelaşi timp, prin asocierea cu sportul şi valorile tradiţionale ale sportului, companiile îşi afirmă valorile organizaţionale şi ale brandului propriu, precum responsabilitate, corectitudine, competitivitate, dinamism, spirit de echipă, deschidere, participare, sociabilitate.

Fiecare companie poate să-şi înscrie mai multe echipe, fiecare echipă trebuie să fie format din 5 membrii: bărbaţi şi femei. Distanţa probei este de 21 km, fiecare membru va alerga 4,25 km.

Firmele se pot înscrie pe site-ul www.oradeacityrunningday.ro, completând formularul de înscriere.

Taxa de participare este 250 lei/echipă până în data de 16 septembrie 2011 şi 350 lei/echipă în 17-18 septembrie 2011 ( înscriere la race-center).

Taxa de partipicare conţine pachetele de start şi de finisher fiecărei membru, închirierea chipului electronic, acces la punctele de revitalizare, asigurarea primului ajutor, medalie de finisher, tricou şi pasta party.

Mai multe detalii găsiţi de site-ul evenimentului: www.oradeacityrunningday.ro


Vă aşteptăm să alergăm pentru sănătate!

Parteneri AFB