Asociatia Firmelor Bihorene


Invitatie PREMIO TOP WESTYRE

Pentru că recunoaştem importanţa parteneriatului nostru şi pentru că dorim să ne dezvoltăm împreună, S.C. TOP WESTYRE S.R.L., din grupul EUROLEVICOM, vă invită joi, 21 iulie, orele 17.00, la sediul nostru din Strada Vavilov numărul 2, Oradea, la lansarea PREMIO TOP WESTYRE.
Începând cu această dată, centrul nostru PREMIO va marca un punct important în lanţul european de franciză, devenind primul centru de profil din judeţul Bihor.
Franciza Premio înseamnă un nou standard al calităţii şi o recunoaştere internaţională a performanţei noastre pe segmentul de piaţă pe care activăm. Pentru aceasta suntem incântaţi să fim printre cei ce demonstrează că succesul în afaceri presupune: strategie pe termen lung, un standard ridicat al calităţii şi respect faţă de clienţi.
Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS), în 1996. În 2002, Premio Elveţia a fost primul pas spre pieţele internaţionale. Astăzi, magazinele-service Premio sunt funcţionale în 6 ţări din Europa de Est.
Premio Top Westyre este un centru Premio greenfield unde, cu integritate şi pasiune, am creat valorile necesare pentru a vă bucura de o experienţă unică într-un mediu de cea mai înaltă calitate şi de avantajele unei loialităţi pe viaţă.

Invitatie PREMIO TOP WESTYRE

 

 

Parteneri AFB