Asociatia Firmelor Bihorene


Întâlnirea oamenilor de afaceri bihoreni la Kings Land

Sambata, 29 septembrie, Asociatia Firmelor Bihorene, impreuna cu Solutii Avansate si Kings Land Country Club au organizat un seminar de afaceri pe tema "Oportunitati si provocari ale mediului economic global in context bihorean". Invitatul special al acestei intruniri a fost Prof. Dr. Sebastian Vaduva, decan al Griffiths School of Management, din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea.

La sfarsitul unei saptamani aglomerate in evenimente, Kings Land Country Club a fost gazda unei intalniri relaxate de afaceri. Intalnirea s-a dorit a fi o punte de legatura intre oamenii de afaceri din Bihor, din diverse domenii de activitate. Participantii au beneficiat de un tur de prezentare a facilitatilor complexului Kings Land, cel mai atractiv punct fiind terenul de golf, o alternativa prietenoasa pentru intalnirile de afaceri fata de clasicele sali de conferinte.

Participantii au identificat nevoia de interactiune dintre antreprenori si au concluzionat ca exploatarea oportunitatilor oferite de actualul sistem economic mondial, construirea unor marci puternice si competitia pentru calitate (si nu pentru cel mai mic pret) sunt solutiile pe care le au la indemana antreprenorii, daca vor nu numai sa supravietuiasca pe timp de criza ci si sa obtina succes pe termen lung.

Organizatorii au declarat ca acest gen de evenimente este doar inceputul unei colaborari pe termen lung intre mediul economic si cel universitar. Kings Land Country Club invita toti oradenii, pe tot timpul anului sa descopere un taram feeric, pentru organizarea evenimentelor de clasa.

www.kingsland.ro

Parteneri AFB