Asociatia Firmelor Bihorene


IMM ReStart

Asociatia Firmelor Bihorene impreuna cu doingbusiness.ro va invita joi, 27 martie 2014, la Hotel Ramada, Oradea, incepand cu ora 9:00 la primul eveniment din seria “IMM ReStart – resurse si consultanta pentru dezvoltare”.

Conceptul conferintelor IMM ReSTART este unul special si include activitati organizate in trei zone distincte: consultanta, workshop, training si expozitie, astfel incat sa faciliteze prezentarea de solutii concrete, aplicabile imediat, in zonele cheie pentru activitatea si dezvoltarea firmelor. Evenimentele vor include, intr-un format format interactiv, consultanta pentru zonele cheie in activitatea IMM-urilor, resurse dedicate IMM-urilor, ce pot fi folosite pentru o dezvoltare accelerata si training specializat.

In cadrul conferintelor, participantii au acces la resurse valoroase oferite de parteneri din sfera autoritatilor locale si a asociatiilor profesionale, precum si a celor mai importante companii din domeniile financiar, audit, fiscal, juridic, finantare, dezvoltatori de solutii pentru IMM, traineri specializati in furnizarea de know-how pe tematici de interes pentru intreprinzatori, furnizori de resurse si solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Parteneri AFB