Asociatia Firmelor Bihorene


ENREG ENERGIA REGENERABILA® Punctul de întâlnire nr.1 din vestul țării pentru investitorii în sectorul fotovoltaic 06-08/03/2013

REECOENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg de energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa revine între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe.

România este cea mai atractivă țară din estul Europei în privința energiei regenerabile. Aceasta reprezintă o oportunitate de afaceri, atât pentru marii investitori cât și pentru antreprenorii locali cu resurse limitate. Guvernul României încurajează producția de energie regenerabilă prin sistemul de cote obligatorii de achiziție de certificate verzi. Printre expozanții deja înscriși la târg se numără atât companii naționale cât și internaționale, provenind din 10 țări de pe 2 continente.

Pentru prima dată, în paralel cu târgul ENREG ENERGIA REGENERABILA®, REECO intenționează să organizeze PV Platform Romania, punctul de întâlnire  nr.1 pentru sectorul fotovoltaic din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa, care va fi gazda conferinței și workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Platform Romania -  Changes & Risks. Conferința de 2 zile va trata subiecte ca: Piața de PV în Uniunea Europeană; Tehnologia PV pentru viitor; Situația pieței în România; Cadrul legal și financiar pentru parcurile fotovoltaice din România și Inginerie, Construcții, Probleme tehnice

Târgul se bucură de susținerea unor parteneri ca IPA, Asociația Română de Microhidrocentrale și Asociația Română a Electricienilor, iar până în prezent este sponsorizat de 7 companii importante din sectorul energiei solare: ET Solar, Hategan Low Office, IDEEMASUN, Meca Solar împreună cu Proinso, Producție Energie Verde, Rödl & Partner și Solanna Investment.

Târgul internațional vă așteaptă și anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare. Printre obiectele și echipamentele expuse de către expozanți în cadrul târgului sunt: panouri solare, invertoare, turbine hidro, centrale pentru biomasă, boilere, și altele.

Mai multe conferințe și forumuri de însoțire cu subiecte de energie regenerabilă și eficiență energetică vor avea loc în paralel cu târgul, unde autorități publice, asociații, oameni de știință și companii vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.

Pentru a V-a oară va fi organizată conferinta Biogazul. Tehnologii de obținere și importanța acestora pentru dezvoltarea durabilă, pe 7 martie 2013. În cadrul conferinței specialiști din domeniu vor susține prezentări pe marginea unor topice ca: Biogaz - Motor economic și de afaceri pentru viitor; Proiecte UE, Cooperare Transfrontalieră & Piețe Internaționale; Cercetare, Dezvoltare, Exemple practice.

Tot pentru a V-a oară vor fi organizate conferințele: A V-a Conferință Internațională - Energia din lemn în România, unde vor fi abordate tematici ca: Modalități de procurare și introducere a biomasei lemnoase în piață - tehnologii și tratamente alternative pentru pădurile României; Finanțarea proiectelor mici și mijlocii de producere a energiei folosind biomasa; Bariere pentru folosirea biomasei în scopul producerii de energie: mediul & folosința actuală a biomasei (agricultură, industrie de prelucrare a lemnului) și A V-a Conferință Națională: Microhidrocentrale - prezent și viitor în România, cu tematici ca: Legislația din domeniul microhidrocentralelor; Minimizarea impactului microhidrocentralelor asupra mediului; Experiențe ale investitorilor, dezvoltatorilor, constructorilor și furnizorilor de echipamente pentru microhidrocentrale  și altele.

Pe lângă conferințele naționale și internaționale vor fi organizate evenimente conexe printre care Workshop-ul: Integrarea energiilor regenerabile în soluții inteligente și IBEF - International Business Exchange Forum.

Descarcă invitația AICI!


Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

Contact și informații:

REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Parteneri AFB