Asociatia Firmelor Bihorene


Comunicare eficienta!

Unul dintre obiectivele AFB este de a oferi membrilor săi  servicii și produse care contribuie la mărirea capacității de competiție și la eficientizarea activității. În  această direcție de acțiune Asociaţia Firmelor Bihorene şi Solver Training & Consulting au organizat un training gratuit de comunicare pentru membrii AFB.

Firmele bihorene, pentru a rezista competitorilor din județele învecinate dar și celor de peste hotare, trebuie să fie pregătite pentru a fi eficiente și competitive. De aceea AFB are un program de traininguri care se adresează în special managementului companiilor membre ale asociație, construit în cooperare cu firme de consultanță și de training consacrate și cu specialiști din diferite domenii.

"Criza economică a determinat, în multe domenii, o creștere agresivă a competiției odata cu micșorarea numărului de clienți sau a volumului de vânzări generat de aceștia. Menținerea cotei de piață și a cifrei de afaceri, dezvoltarea companiei depinde în mod direct de calitatea resursei umane în special cea implicată în procesul de decizie. De aceea acordăm o importanță deosebită derulării de trainiguri care au drept țintă managementul companiilor bihorene" a declarat Dan Octavian, Director General AFB.

Parteneri AFB