Asociatia Firmelor Bihorene


Centrul de Fotbal Academic organizeaza selectie pentru copii

Centru fotbal SanmartinCentrul de Fotbal Academic din Sanmartin, organizeaza selectie, incepand cu data de 23 Aprilie 2012, pentru  formarea si completarea grupelor de copii nascuti in: 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, in vederea legitimarii acestora in cadrul clubului.

Daca esti talentat in fotbal atunci aici iti este locul. Vino si arata-ne talentul tau, demonstreaza ca ai calitati de invingator si spirit de echipa. Noi iti oferim sansa de a deveni un jucator valoros la un centru puternic ce incurajeaza dezvoltarea copiilor prin sport si educatie.

Cei selectionati se vor bucura de participarea la competitii judetene si nationale, cantonamente si turnee.
De asemenenea conducerea clubului anunta faptul ca, sportivii din cadrul CF Academic beneficiaza de instruire si echipament pentru antrenamente, echipamente de joc, mingi si alte accesorii sportive gratuite.
Antrenamentele au loc in Sanmartin in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, de la orele 16.00.

Unul dintre scopurile acestui Club este de a da sanse egale copiilor talentati si dornici de a practica acest sport si de a ajunge sa exceleze in acest domeniu. Centrul de Fotbal Academic a fost creat din dorinta de a ajuta copiii sa practice fotbalul cat si sansa de a se pregati la un nivel inalt pentru a atinge performante mari. Noi cladim in primul rand caractere considerand ca aceasta calitate e mai importanta decat multe calitati sportive.

Pentru detalii privind actiunea de selectie, rugam parintii si apartinatorii legali ai copiilor sa ne contacteze in prealabil fie prin telefon (0744 858 425) sau email (contact@cfacademic.ro), persoana de contact Mihai Adrian Bulc.
Detalii se gasesc si pe siteul oficial www.cfacademic.ro.

Si retineti  "Noi construim caractere... si nu doar jucatori performanti cu spirit de echipa!"
 
Date de contact:
Mihai Adrian Bulc
Email: contact@cfacademic.ro
Site Web: www.cfacademic.ro
Telefon: 0744 858 425


Parteneri AFB