Asociatia Firmelor Bihorene


Bursa Locurilor de Munca

Fundatii

INVITAŢIE

Centrul CARIERE din cadrul Fundaţiei Ruhama în parteneriat cu Asociaţia Firmelor Bihorene, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, Era Shopping Park Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor și Eurobusiness Parc Oradea organizează "BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ", vineri 7 octombrie 2011, în intervalul orar 10.00 - 13.00. Acţiunea are ca scop promovarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă şi ocuparea acestor locuri de către persoane care să corespundă cerinţelor dumneavoastră.

Evenimentul va avea loc în incinta Era Shopping Park, fiind organizat în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundaţia Ruhama în parteneriat cu Fundaţia Carpatica, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, finanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Pentru confirmarea participării, vă rugăm să transmiteţi formularul aici completat pe adresa de e-mail office@afbh.ro sau la numărul de fax 0259-456.180, pâna la data de 4 octombrie 2011.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi .

Parteneri AFB