Asociatia Firmelor Bihorene


Bilanţul bursei locurilor de muncă organizate de Centrul CARIERE

Centrul CARIERE, cu finanţare de la Uniunea Europeană, oferă servicii angajatorilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Centru CARIERE a organizat vineri, 7 octombrie 2011, a 13-a ediţie a Bursei Locurilor de Muncă, în centrul comercial Era Shopping Park. Bursa a fost organizată de Fundația Ruhama - Centrul CARIERE, în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, Asociația Firmelor Bihorene, Camera de Comerț și Industrie Bihor, Parcul Industrial Oradea și Era Shopping Park.

La bursă au participat 25 angajatori din judeţul Bihor, cu peste 600 de oferte de locuri de muncă şi , de asemenea, au participat aproximativ 300 de persoane în căutare de loc de muncă. Ca urmare a pre-interviurilor dintre angajatori şi persoanele participante, 150 de persoane au fost selectate de angajatori pentru procesul de selecţie de personal urmând a participa la interviuri de angajare programate pentru perioada imediat următoare.

Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundaţia Ruhama, în parteneriat cu Fundaţia Carpatica, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, finanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

În cadrul Centrului CARIERE, persoanele în căutare de loc de muncă beneficiază în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, evaluare psihologică individuală, servicii de Job Club, servicii de mediere pentru ocuparea unui loc de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate la sediul centrului zilnic de luni până vineri, între orele 10.00-17.00, centrul promovând în acest moment un număr de 300 locuri de muncă vacante. Serviciile centrului pot fi accesate şi telefonic la numărul 0259-456180 sau la e-mail: cariere@ruhama.ro.

Parteneri AFB