Asociatia Firmelor Bihorene


AFB va invita la Turneul de Golf BMW Grup West Premium- 30 iunie 2013

Header

TURNEUL DE GOLF BMW GRUP WEST PREMIUM. EDIŢIA I. KINGS LAND - INEU. 30 IUNIE 2013

 

Kings Land Golf & Polo Country Club împreună cu Grup West Premium, dealer autorizat BMW în Oradea, au  deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la cel mai important eveniment de golf din Bihor, Turneul de Golf BMW Grup West Premium, care se va desfăşura Duminică în data de 30 iunie 2013 la complexul Kings Land, în localitatea Ineu de Criş (15 km de la Oradea, direcţia spre CJ).
Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de golf, dar şi celor care doresc să petreacă o zi de Duminică cu familia într-un mediu relaxant şi plăcut. Toată ziua va fi plină de activităţi recreative în natură: golf la Driving Range, echitaţie, pescuit sportiv, hidrobicicletă, aviaţie, paraşutism, atelier de pictură în nisip, etc... Vă rugăm să descărcaţi programul evenimentului AICI sau făcând click pe imaginea de mai sus.

Voucher

Cu acest Voucher membrii AFB pot participa GRATUIT la

Turneul de Golf BMW GWP.

 

Taxa de participare la turneul de golf: 100 Lei.

Organizatorii suportă această taxă pentru clienţii Grup West şi pentru membrii Asociaţiei Firmelor Bihorene (AFB) dacă aceştia declară la înscriere Voucher-ul primit cu acest newsletter. 

 

facebook Vă place GWP? Am fi mai mult decât bucuroşi să vă primim pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/BMW.GrupWest.Oradea?ref=hl

   

 

Parteneri AFB