Asociatia Firmelor Bihorene


AdePlast pune la bătaie zilnic sute de premii şi 3 maşini complet utilate pentru toţi meseriaşii

AdePlast a demarat din 23 martie o campanie de comunicare sub numele "Cautăm meseriaşi buni la toate" cu premii  în valoare totală de peste 100 de mii de euro. Campania de comunicare a promoţiei, valabile între 23 martie şi 23 octombrie, intră pe TV cu spoturi de 10 şi 20 de secunde, este vizibilă la raft şi pe un landingpage aflat pe site-ul AdePlast. Spoturile vor fi difuzate pe staţiile TV Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, TVR 1, TVR 2, B1TV, MGM, OTV, Sport 1, Dolce Sport, Etno, Taraf, Zone Reality şi Universal Channel.

Campania va consta într-o tombolă cu sute de premii în fiecare zi (LCD-uri, tablete şi telefoane) şi va culmina prin cele trei mari premii puse la bataie. Este vorba de 3 Dacii Pickup complet dotate pentru ca meseriaşii câştigători să poată porni o acţiune de antreprenoriat. Astfel,  AdePlast o "să-i facă sefi!".

"Cele trei extrageri ale autoturismelor oferite ca premii vor avea loc în 1 iunie, 1 august şi 1 noiembrie şi vor fi anunţate prin intermediul unor ştiri difuzate de postul Realitatea TV. Vom completa campania prin tipărirea a mii de postere, stikere şi wobblere" declară Marcel Bărbuţ.

Prin acestă campanie "AdePlast îşi propune pentru 2012 o noua abordare a clientului final. Acţiunile propuse pentru acest an sunt deja concertate în primul rând pe clientul final: meseriasul", declară Marcel Bărbuţ.

Într-o piaţă concurenţială, bazată din păcate pentru clientul final doar pe preţ, AdePlast, lider pe segmentul mortarelor uscate, iese din tiparul "cel mai mic preţ" şi premiază consumatorii care au înţeles că în această branşă mai important ca preţul este calitatea lucrării executate în ansamblu. "AdePlast vrea să mulţumească pe parcursul intregului an atât clienţilor săi fideli, cât şi grupului nou de clienti care vor să se angreneze în această mişcare a noastră care susţine profesionalismul şi calitatea" susţine Marcel Bărbuţ. Calitatea produselor AdePlast este garantată de cele mai noi fabrici din România de mortare, vopsea şi polistiren în care au fost investiţi zeci de milioane de euro în ultimii 5 ani.

2011 a însemnat pentru AdePlast o creştere a cifrei de afaceri de 12,5 procente faţă de 2010 (până la 143 de milioane de lei), în condiţiile unei creşteri generale a pieţei construcţiilor de maxim 5 procente.

Pentru a participa la Campanie consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 23 martie 2012 - 23 octombrie 2012 cel putin un produs participant si sa se inscrie in Campanie, in Perioada de Participare, prin trimiterea unui mesaj text de tip SMS la numarul de telefon/SMS 1774, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, care sa contina seria si numarul bonului fiscal pe care a achizitionat cel putin un produs participant in Campanie, fara niciun spatiu, alt semn de punctuatie sau alta informatie.
Aici gasesti REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Premiile din Categoria 1 se vor acorda in mod aleator, cate unul pe zi, de luni pana vineri, incepand cu data de 23.03.2012 si pana la 23.10.2012. Extragerile celor 3 premii din Categoria 2 se vor face in zilele: 24.05; 24.07 si 24.10.

Parteneri AFB