Asociatia Firmelor Bihorene


Un nou serviciu Coffe2Go în Oradea

În prezența a peste 50 de invitați, DRV Advanced Technologies prezentat gama de servicii oferite: noile tehnologii în materie de aparate de cafea, vending, coffee2go și posibilități facile de efectuare a plăților prin intermediul terminalelor ZebraPay.

Evenimentul a avut loc vineri, 17 februarie, în incinta Centrului de Afaceri din Cetatea Oradea, la sediul Asociației Firmelor Bihorene, una dintre gazde fiind Radu SILAGHI, promotor al IMM-urilor din Bihor.

Invitatul principal al serii a fost Vlad BĂLAN - National Sales Manager în cadrul companiei Smart Vending Solutions, reprezentant oficial JACOBS-DOUWE EGBERTS Profesional în România și principalul furnizor de materii prime și echipamente.

DRV Advanced Technologies oferă cliențiilor o serie de avantaje: cafea naturală obținută dintr-un amestec de arabica și robusta - special creat pentru obținerea gustului autentic de espresso; o gamă variată de băuturi calde care să satisfacă cerințele oricărui client; aprovizionare optimă și service rapid asigurat de catre specialiștii DRV.

Pentru sectorul Office DRV pune la dispoziție în custodie expresoare semi-profesionale și cafea boabe din gama proprie. În Vending propune instalarea unor automate Vending de Băuturi Calde și de Vitrine Snack. Terminale de plată Facturi ZebraPay facilitează plata facturilor, a Reîncărcărilor PrePay, a vignetelor și a taxelor de drum, a monedelor virtuale, a biletelor de concerte, evenimente sportive și alte servicii.
Avantajul îl reprezintă simplitatea cu care se poate efectua o plată.

Noutatea o reprezintă însă propunerea Coffee2Go prin instalarea unor automate table top care pot fi configurate după specificul locației, serviciu nou și necesar pe piață. Pentru a asigura un serviciu igienic, de calitate superioară, DRV utilizează automate fabricate de către producatorii de renume mondial în domeniu: SAECO, BIANCHI, ZANUSSI, FAS și WITTENBORG.
Materia primă folosită este asigurată de gama JACOBS-DOUWE EGBERTS Profesional, COVIM, MOVENPICK, Lavazza, Vanessa, ICS și Satro, motiv pentru care produsul final (cafea, ciocolată, cappuccino, ceai) este întodeauna proaspăt și aromat.
Calității produselor și igiena automatelor de cafea reprezintă doua dintre atuurile companiei, motiv pentru care se pune un accent deosebit pe calificarea personalului care deservește flota de automate și relațiile contractuale de lungă durată.

Parteneri AFB