Asociatia Firmelor Bihorene


Un ajutor binevenit pentru o mai bună înrădăcinare

Ai grijă de răsadurile tale după semănare! Pentru înrădăcinarea rapidă și dezvoltarea puternică a sistemului radicular îţi recomandăm îngrășămintele noastre Starter de la Fitofert.

Îngrășămintele Fitofert sunt produse din materii prime de înaltă puritate care asigură o dizolvare rapidă și ușoară.

START 10-45-10+ME este un îngrăşământ mineral hidrosolubil. Formula sa conţine o cantitate ridicată de fosfor, fiind destinat pentru o înrădăcinare rapidă și uniformă. Cantitatea ridicată de fosfor stimulează dezvoltarea regulată a sistemului radicular și inițiază formarea sistemului reproductiv al plantei.

Poţi ajuta procesul de înrădăcinare și dezvoltare a plantelor tale cu îngrășăminte lichide care au o absorbţie rapidă. FOLLY START este un îngrășământ lichid pentru aplicarea foliară sau fertirigarea plantelor la transplantare sau în prima perioadă de creștere și dezvoltare. Conținutul său bogat de fosfor și echilibrat de zinc, influențează dezvoltarea bogată a rădăciniilor și formarea generativă, oferindu-ți plante sănătoase și viguroase. Acesta se poate aplica până la înflorirea plantelor. În producția transplanturilor de legume, produsul se utilizează foliar sau prin fertirigare.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul.

Parteneri AFB