Asociatia Firmelor Bihorene


Seminarul interactiv cu tema: „Gestiunea riscului de neîncasare”

Asociatia Firmelor Bihorene în colaborare cu CMC GRUP Broker de Asigurări SRL vă invită să participați la seminarul interactiv cu tema:

"Gestiunea riscului de neîncasare"

Scopul principal al seminarului îl constituie pregătirea companiilor privind gestiunea riscului de neîncasare într-o piață în care lucrurile nu se desfășoară întotdeauna conform regulilor.

În cadrul seminarului vor fi prezentate avantajele conferite companiilor la încheierea unei polițe de credit comercial, care sunt părțile și implicațiile procesului asupra lor, și cum funcționează mecanismul de asigurare.

Seminarul se adresează companiilor interesate: să se protejeze împotriva pierderilor financiare, să-și minimizeze riscul când își extind afacerile pe noi piețe, să-și dezvolte în siguranță afacerea.

Seminarul urmează a se desfășura în data de 16 iunie 2016 între orele 09.00 - 15.00 la Cetatea Oradea, Centrul Non-Profit de Sustinere al Afacerilor, corp.C, et.2, conform agendei atașate.

Costul de participare este 100 euro/persoana.

Considerăm că beneficiile pe care un astfel de seminar le pot aduce firmei sunt extrem de importante, drept pentru care vă rugăm să analizați oportunitatea participării.

Cu convingerea că veți analiza invitația noastră și veți opta pentru participarea dvs. personal sau a specialiștilor firmei dvs., vă rugăm a ne transmite talonul de participare, atașat prezentei, completat, până cel târziu 06.06.2016, e-mail:office@afbh.ro

 

Descărcare fișiere:

Parteneri AFB