Asociatia Firmelor Bihorene


Proces verbal sedinta AFB din 28.01.2016

La sedinta din data de 28.01.2016 au participat 29 membri.
Subiectul intalnirii l-a reprezentat -promovarea membrilor AFB si promovarea AFB.
Au fost supuse atentiei urmatoarea ordine de zi:
1. cum promovam membri AFB
2. cum promovam AFB
3. stabilirea unei date lunare fixe de sedinte AFB
4. diverse


1. La initiativa domnilor Ciprian Urs (OK Clean), Mihai Pop( Partizan Security) si Laszlo Babics ( Lider Servicii) s-a propus promovarea membrilor AFB intr-un mod unitar sub cupola Asociatiei. Astfel, o promovare extrem de eficienta, simpla si cu costuri foarte mici ar fi promovarea membrilor pe "odorizantele auto". Pe o latura a acestora ar urma sa apara emblema AFB iar pe cealalta ar fi expusa sigla unei companii , membre AFB.
2. In timpul sedintei s-a ridicat problema urmatoare: de cativa ani, AFB promoveaza firmele-partenere, dar cum promoveaza membri Asociatia ?
Urmare a discutiilor pe aceasta tema si a faptului ca promovand AFB , practic promovam membri sai in totalitate, s-a propus ca odorizantele sa fie branduite pe ambele parti cu sigla AFB. O alta abordare a fost cea de promovare pe mijloacele de transport in comun. Astfel, sub "cupola AFB" , in capetele din fata si spate ale tramvaiului va fi sigla AFB iar intre cele doua ar urma ca membri AFB sa-si promoveze imaginea, sigla lor, astfel costurile legate de o astfel de promovare ar fi mult diminuate.
3. Majoritatea membrilor si-au manifestat dorinta de a avea o data fixa lunara pentru intalnirile din Asociatie. A existat si o alta abordare, cea de a organiza si intalniri saptamanale pe grupe de lucru si pe grupe de interes comun.
4. Asociatia are distribuite aproape 2000 de carduri de discount catre membri si catre angajatii membrilor. Acestea trebuie utilizate in folosul vostru, prin oferirea de discounturi, reduceri si alte beneficii pe care le-am stabilit cu voi la intrarea in AFB. Asociatia are un serviciu extrem de valoros pentru voi , un serviciu de transmitere de mesaje catre baza de date a celor 2000 de carduri la un cost nesemnificativ de 5 euro. Va rugam sa-l folositi cu toata increderea.
S-a discutat inclusiv despre posibilitatea ca AFB sa demareze o mica afacere in folosul membrilor sai, gen spalatorie auto, pentru ca Asociatia sa nu fie dependenta de cotizatii, care de altfel sunt insuficiente pentru toate activitatile planificate, cotizatii de multe ori greu de recuperat.

S-au supus la vot punctele de mai sus si au fost aprobate de membri prezenti in unanimitate.
Astfel:
1. vom face 10.000 bucati odorizante auto cu insemnele AFB pe o parte si cu insemnele membrilor doritori pe cealalta parte. Aceste odorizante le veti putea acorda in mod gratuit partenerilor vostri, le veti putea imparti catre ceilalti membri ....In cateva zile va vom prezenta o macheta, designul pe care dorim sa-l imprimam odorizantelor.
2. vom face alte 10.000 bucati odorizante auto doar cu insemnele AFB pe care le vom imparti membrilor AFB, partenerilor nostri din CONPIROM, si le vom da firmelor de taximetrie.
3. propunem ca data de intalnire lunara cu membri AFB, ultima zi de joi din fiecare luna. Astfel, urmatoarea sedinta va fi joi, 25.02.2016, de la ora 17,00 la sediul AFB.
4. vom identifica cateva oportunitati de afaceri pentru AFB pe care vi le vom supune atentiei la urmatoarea sedinta.

Parteneri AFB