Asociatia Firmelor Bihorene


Prezentare nou membru AFB, GIS ENERGY

Stimați membri AFB,

Vă supunem atenției noul membru AFB, GIS ENERGY


Compania este specializată în proiectarea si vanzarea solutiilor fotovoltaice, se adreseaza segmentului rezidential, comercial, industrial, guvernamental, oferind la cheie solutiile fotovoltaice + asigura servicii precum mentanenta, monitorizare, igienizare a sistemului cat si asigurare Casco la cerere.

Sumar: ne ocupam de la A la Z de tot ce tine un sistem, finantare acolo unde e nevoie pt pers juridica ( Leasing ), proiecte pe fonduri pt companii ( aici avem o buna colaborare cu un department pe fonduri pe orice masura), finalizam cu dosar de prosumator orice proiect.

In plus facem si mentenanta la orice centrala existenta, se face inainte un Audit al ( centralei/ parcului ) in baza auditului se identifica erorile/problemele intampinate, se propune un cntr de mentenanta clientului si de ce nu o colaborare pe lunga durata.

De asemenea importam și distribuim sisteme fotovoltaice inovatoare, de calitate superioară și eficiente energetic. Suntem mândri să oferim panouri fotovoltaice si invertoare, produse de lideri globali din domeniu.

 

Parteneri AFB