Asociatia Firmelor Bihorene


Practica pe food-truck-uri, pro Invatamantul Dual!

Învățământul profesional dual în domeniul Ho.Re.Ca. va fi promovat în centrul municipiului Oradea! Concret, elevii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu” vor participa la sesiuni de instruire practică pe două food-truck-uri locale, unul specializat în prepararea și servirea produselor la grătar, iar celălalt, în prepararea și servirea cafelei. Evenimentul se va desfășura în zilele de marți și miercuri, 6 și 7 iulie 2021, între orele 13 și 16, în Parcul 1 Decembrie, zona statuii.

Sesiunile de instruire sunt organizate de Asociația Firmelor Bihorene și Centrul de Excelență în Învățământul Dual Bihor, în colaborare cu ManagEvent & D’ALE PORCULUI - (Probabil) Cei mai buni cârnați din Transilvania - și WHIZ Caffee, deținătoarele a două food-truck-uri - prezente la multe evenimente.

Elevilor li se va prezenta modul de funcționare a unui food-truck (de la conectarea acestuia la curent și apă, la caracteristicile dotărilor interioare), după care vor lucra efectiv în cele două bucătării mobile: vor pregăti cârnați și mititei la grătar și cafea, pe care le vor servi, sub formă de degustare, tuturor celor interesați.

Totul se va desfășura în condiții de siguranță sanitar-veterinară!!!

Vă invităm să ne fiți alături în data de marți, 06.07.21, de la ora 15:30 în promovarea Învățământului Profesional Dual, să degustăm împreună produsele preparate de elevi.

Parteneri AFB