Asociatia Firmelor Bihorene


Mentorat AFB: MARVICON si MOBEXPERT

Continuăm programul de mentorat împreună cu companiile din AFB într-un program amplu de reducere a abandonului școlar și orientarea tinerilor către meseriile solicitate în mediul economic local.

O nouă vizită a elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Nr.1 Hotar la MARVICON și MOBEXPERT.

Marvicon: Un partener pentru transporturi europene eficiente. O companie de transport cu sediul în România, membră a grupului belgian BE-Trans. Din 2015, Marvicon oferă servicii de transport profesionale și sigure pe piața europeană, cu o echipă dedicată de peste 260 de angajați și o flotă de peste 150 de camioane. Sediul îl găsiți pe Str. Ogorului 258, Oradea.

Mobexpert: Este o rețea de magazine și hipermagazine specializate în vânzarea de mobilier și decorațiuni interioare, cu produse de calitate și la prețuri reduse. Grupul Mobexpert produce și exportă mobilier din România, având 8 fabrici și 2.100 de angajați. Îi puteți găsi pe Calea Aradului 62, Complex Era Shopping Park, Oradea.

Elevii din gimnaziu s-au deplasat în  vizite de documentare la agenții economici din Oradea și au avut ocazia să vadă tot procesul de producție. Experții au primit și au răspuns la toate întrebările și curiozităților elevilor, astfel încât aceștia să înțeleagă cât mai corect domeniul de activitate vizitat.

Programul de MENTORAT AFB este realizat la solicitările venite din partea mediului de afaceri local din cadrul Asociației Firmelor Bihorene, care doresc să se implice în programul care le poate facilita inserția în propriile companii, a resursei umane bine pregătite.

Mulțumim pentru implicare domnului  Ilea Ilie- Marvicon, doamnei Marina Gavril - Mobexpert

 

Parteneri AFB