Asociatia Firmelor Bihorene


Membri AFB s-au intalnit cu directorul AFIR

Joi , 25 iunie 2015, a avut loc la Grand Palace, intalnirea membrilor AFB cu directorul AFIR, domnul Cristian Buzlea, in cadrul MTM.
Tema intalnirii a fost "Finantarile europene pentru activitati agricole si nonagricole in mediul rural".
Au participat activ la intalnire membri asociatiei interesati sa investeasca in acest sector de activitate, consultanti precum si cei care au investit deja si doresc sa-si extinda capacitatile actuale.
Totodata, am prezentat "Scoala de Vara" -editia a II-a, unde invitam toti membri sa se implice in viitorul copiilor de liceu si in mod indirect in viitorul companiilor voastre.
Un alt subiect atins a fost cel cu privire la programul de Calificari pe care AFB il desfasoara in cadrul Proiectului " Calificarea angajatilor-premisa pentru cresterea competitivitatii economice in regiunile NV , V si SV ale Romaniei". In cateva zile vom demara cursuri de calificare in domeniile : lucrator in constructii si patiser. In cazul in care sunteti interesati de aceste calificari ale propriilor angajati sau ale partenerilor de afaceri, prieteni, cunostinte- va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp.

Parteneri AFB