Asociatia Firmelor Bihorene


Invitatie eveniment AFB - Intalnire cu ITM Bihor

Stimati parteneri/ membri AFB,

Asociatia Firmelor Bihorene va invita, sa participati la o dezbatere interactiva pe modificarile aparute in ultima perioada in legislatia muncii, ce va avea loc in data de 26.09.2017, incepand cu ora 10,00 la Cetatea Oradea, Corpul C sala de conferinte AFB.

La dezbatere vor participa reprezentantii ITM Bihor, care vor sta fata in fata cu firmele bihorene, intr-un dialog cu privire la ultimele modificari aparute in legislatia muncii.

Pentru a avea un dialog si o dezbatere cat mai aplicata, va rugam sa ne trimiteti eventualele intrebari legate de problemele pe care le intampinati in implementarea masurilor si in respectarea prevederilor legale din domeniul muncii.

In zilele urmatoare, AFB va contabiliza intrebarile provenite din randul mediului de afaceri local, pe care le va pune la dispozitia ITM Bihor , pentru a avea un dialog si o dezbatere cat mai aplicata.

Va rugam sa ne transmiteti intrebarile pana la data de 18 septembrie.

PS: tinand cont ca locurile in sala de conferinte sunt limitate, va rugam sa ne confirmati prezenta la intalnire pana la data de 20 septembrie .

Parteneri AFB