Asociatia Firmelor Bihorene


Invitatie GRATUITA la Eficienta energetica - bune practici si scenarii de viitor - Bucuresti, 18 septembrie 2018, in cadrul IEAS

INVITAŢIE
 
Marți, 18 septembrie, de la ora 14.30, la Palatul Parlamentului, în cadrul IEAS, energynomics.ro organizează al cincilea eveniment din acest an, în seria dedicată Eficienţei Energetice: "Eficiență energetică - bune practici și scenarii de viitor", în cadrul campaniei energynomics.ro “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.
 
Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.
 
Participarea este gratuită pe baza confirmării prezenței dumneavoastră la claudia.iancovici@wing-media.com.

Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri:
ABB România, Control Point, Dynoteq Technology, Lisscom Brașov.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului:
„Eficiență energetică - bune practici și scenarii de viitor”.
 
 Vă rugăm să ne transmiteți răspunsul referitor la interesul dumneavoastră
de a participa până pe 4 septembrie, la telefon +4 021 230 20 22
sau pe e-mail: claudia.iancovici@wing-media.com.

Participare
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Până în prezent au confirmat participarea în asistență peste 60 de reprezentanți de la Academia Română, ACUE, AFEER, AGERPRES, BEIA, Bioterpena System, CERT.RO, COGEN, Conpet, COS Târgoviște, Crenerg, Ecoinstal Urban, efk, Elcen, Energy Star, Engie, Ernest & Young, Escorom, Fautech Engineering, Finacon România, FPPG, FREE, Green Report, ICPE Electrocond Technologies, Ijdelea Mihăilescu, INCDE-ICEMENERG, J&C Cons-Energy, Metarom Industries, MOL România, Next Energy, OMV Petrom, Prezent&Perfect, Primăria Municipiului București, RED, SanaGout, Schneider Electric, Sixt, Telekom, TenarisSilcotub, Tritech, Unilever, Universitatea de Studii Economice, Universitatea Tehnică de Construcții, VAS Consult, Verbund, Vimetco Alro, Vivera Impex, Whitespace Arhitectura.

În 2017 am organizat patru conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Parteneri AFB