Asociatia Firmelor Bihorene


Intalnire AFB cu Vicepresedintele Camerei de Comert a Republicii Moldova

La sfarsitul anului 2019, conducerea AFB a avut o intalnire cu Vicepresedintele Camerei de Comert a Republicii Moldova la Oradea.

In urma discutiilor purtate, ambele parti si-au manifestat interesul si deschiderea pentru a demara o colaborare intre cele doua structuri patronale, precum si intre membri acestora. Astfel ca, va invitam sa faceti parte din delegatia AFB care va participa la Forumul International de Afaceri - "Moldova 2020 - formarea viitoarei cooperari internationale in afaceri". Evenimentul va fi gazduit de CCI RM pe data de 30 ianuarie 2020 in Chisinau, Republica Moldova. In cadrul Forumului vor fi , de asemenea, intalniri B2B cu firme/oameni de afaceri din Republica Moldova.

Pentru cei interesati, va rugam sa va inscrieti pe linkul https://international-business-forum-moldova-2020.b2match.io/signup . In cazul in care nu aveti posibilitatea sau timpul necesar pentru inscriere, puteti sa trimiteti la AFB un mail cu interesul dumneavoastra pentru Forumul de Afaceri si va vom inscrie noi.

Data pana la care se poate face inscrierea este 20 ianuarie 2020.

Parteneri AFB