Asociatia Firmelor Bihorene


„Informaţia în primul rând” – seminarii AFB pentru IMM-uri

Veşti bune pentru antreprenorii şi firmele din judeţ. Asociaţia Firmelor Bihorene (AFB) demarează o serie de seminarii de informare pe subiecte de interes pentru mediul de afaceri. Este vorba de modificări ale codului muncii, codului fiscal şi a altor acte normative, dezvoltarea şi finanţarea afacerii, colectarea creanţelor, abordarea litigiilor comerciale, evitarea insolvenţei, diverse alte teme legate contabilitate, fonduri nerambursabile, vânzări, marketing, soluţii IT pentru afaceri şi de administrarea eficientă a afacerii.

„Ne dorim să prezentăm într-o formă pe înţelesul antreprenorilor diverse noţiuni de bază legate de mediul de afaceri. Seminariile vor fi interactive. În prima parte va fi prezentat cadrul discuţiei, iar în partea a doua vom încerca să oferim soluţii la problemele ridicate de participanţi.

Nu pornim de la ideea de a da sfaturi de dragul sfaturilor. Prima dată îi întrebăm pe antreprenori ce îi doare”, a declarat Liviu Sav, vicepreşedinte al AFB. Pentru început, seminariile vor fi organizate lunar, în Cetatea Oradea, la sediul AFB.

Defăşurare

Durata seminarului va fi de două ore, structurate pe două părţi: prezentarea temei de către lector, urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Seminarul va fi urmat de o tombolă şi de networking buffet. Lectorii seminariilor vor fi specialişti din mediul privat, reprezentanţi ai sistemului bancar, cadre universitare, directori sau specialişti din deconcentrate.

La seminarii sunt invitaţi să participe antreprenori şi directori din cadrul companiilor, personal de specialitate: resurse umane, contabilitate, vânzări, juridic etc, viitori antreprenori, alte persoane interesate de problemele mediului de afaceri.

Organizatorii oferă participanţilor: mapă de eveniment, obţinerea de soluţii la problemele ridicate în sesiunea de întrebări şi răspunsuri; documente post eveniment în format electronic pe email; acces la înregistrarea video a prezentării; materiale promoţionale oferite de sponsori şi posibilitatea de a câştiga premiile oferite în cadrul tombolei.

Prima parte a seminarului, prezentarea temei, va fi transmisa „live” pe pagina de Facebook a AFB, putând fi urmărită liber. Din partea a doua, sesiunea de întrebări şi răspunsuri, vor fi disponibile pe Facebook doar înregistrări ale unor declaraţii şi răspunsuri cheie.

Parteneri AFB