Asociatia Firmelor Bihorene


Impreuna suntem mai puternici

Stimați membri,

Unul dintre principiile asociației noastre este dezvoltarea, mai ales prin oameni, prin unirea puterilor. Pornind de la acest principiu, și de la sloganul „Împreună suntem mai puternici”, dorim să facem un pas înainte, pentru a crește și pentru a fi tot mai implicați în ce înseamnă orașul Oradea și dezvoltarea lui.

Unul dintre pilonii care ne pot susține, pe noi, ca AFB, este însăși spijinirea tinerilor. După cum bine știți, în repetate rânduri i-am sprijinit și am încercat să-i apropiem de comunitatea noastră.

Mergem și mai departe, cu dorința de a căuta tineri și grupuri de tineri care prin competențele și evoluția lor să fie de folos AFB.

Mai cu seamă, ne îndreptăm atenția către aceia talentați, cu rezultate notabile, pe care să-i sprijinim și care să fie adevărați ambasadori pentru asociația noastră.

Pornim pe această cale prin vă face cunoștință cu trupa „Ritm On Stage”. O formație dedicată dansului hip – hop atât de performantă încât e cea mai bună din România, la hip hop, și e din Oradea. Recent, membrii grupului au câștigat locul I în concursul național „Hip Hop International” distincție care a venit nu doar cu aprecieri și diplome, dar și cu invitația de a participa în Campionatul Mondial al Hip Hop International care va avea loc în luna august 2017, în Arizona, Statele Unite ale Americii.

Binențeles, chiar dacă sunt plini de talent, din punct de vedere financiar tinerii au nevoie de susținere, dat fiind că talentul este un dar și nu este condiționat de veniturile familiei în care te naști.

Aici și acum dorim să intervenim noi, Asociația Firmelor Bihorene, și să le oferim și să ne oferim posibilitatea de a crește. Cum? Prin a-i sponsoriza astfel încât să ajungă în competiția din SUA și să le oferim încrederea de a câștiga.

O reușită a lor, e o reușită a noastră, iar AFB are încredere în potențialul și șansele de reușită ale Ritm On Stage.

Împreună suntem mai puternici dacă oferim, atât cât ne permitem, o sponsorizare pentru a ajuta trupa să își împlinească visul, iar prin ei să trăim și noi visul AFB, acela de a dezvolta comunitatea locală (de business).

  

Parteneri AFB