Asociatia Firmelor Bihorene


Curs: PROTECTIA DATELOR cu CARACTER PERSONAL

Va rugam sa cititi cu atentie si sa actionati in consecinta pentru a va asigura ca nu veti primi AMENZI!

ATENTIE, este OBLIGATORIU ca, incepand cu 25 mai 2018, sa aplicati anumite prevederi foarte clare, mentionate in Regulamentul nr. 679 din 2016 al Uniunii Europene!
Amenda este de 4% din cifra de afaceri daca nu aveti numit un RESPONSABIL pentru PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL!


Toate datele clientilor dvs. sunt considerate date cu caracter personal si intra sub incidenta unor prevederi speciale privind prelucrarea si diseminarea datelor cu caracter personal, fiind procesate in conditii de maxima siguranta!
Sunt considerate date personale, confidentiale si nu pot circula liber: numele clientilor/angajatilor, adresele de e-mail ale acestora, datele cartilor de identitate, informatiile despre convingerile politice, orientare sexuala, convingeri religioase, apartenente confesionale sau despre starea lor de sanatate etc.

Aceste date personale trebuie protejate, iar responsabilitatea protejarii lor va revine in intregime dvs.!

Exemple de PREVEDERI CLARE:
Consimtamantul clientului pentru prelucrarea datelor sale personale trebuie sa fie explicit. O inactiune sau tacerea nu mai pot constitui consimtamant;
Declaratia de acordare a consimtamantului trebuie sa fie distincta de declaratii cu privire la alte aspecte (de exemplu, de acceptare a termenilor si conditiilor generale);
Consimtamantul poate fi retras de catre persoana vizata.
etc.

Peste mai putin de 6 luni intra in vigoare Regulamentul nr. 679 din anul 2016!
Se estimeaza ca acesta va afecta orice afacere din Europa deoarece este destul de usor de inteles faptul ca fiecare agent economic prelucreaza date cu caracter personal intr-o mai mica sau mai mare masura!

Regulamentul a fost emis in 2016, dar a fost acordat un termen de 2 ani pana la aplicarea lui efectiva tocmai pentru ca firmele sa aiba timp sa i se conformeze. Dupa 25 mai 2018, amenzile pentru lipsa de conformitate sunt de ordinul a 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri!

Descriere CURS:
Acest curs se adreseaza tuturor companiilor care lucreaza cu date personale ale: angajatilor, clientilor, furnizorilor, partenerilor de business!
In urma participarii la acest curs veti beneficia de DIPLOMA DE PARTICIPARE eliberata de Agentia de Formare Profesionala - SC Public Euroconsulting SRL!
Odata cu obtinerea autorizatiei ANC de catre compania noastra veti fi invitat sa participati la evaluarea acestui curs si veti primi Certificat de absolvire acreditat, recunoscut ANC!

Data: 14.03.2018 - 16.03.2018
Locatia: Oradea
Interval orar: 17.00-20.00, 3 zile!
Pret: 1.200 RON + TVA!
Lector: CRISTINA ELENA BLIKLING - Consilier Juridic, expert in DREPT ADMINISTRATIV/CIVIL, Trainer in cadrul Colegiului Consilierilor Juridici - BIHOR!

OBSERVATIE: Pentru membrii AFB oferim 200 RON DISCOUNT de la pretul de lista a acestui CURS!

Oferim: suport de curs pe CD
Durata: 15 h
Conditii minime pentru inscriere: Diploma de Bacalaureat

Tematica abordata:

  • Datele personale - prezentare succinta
  • Protejarea datelor personale - necesitate
  • Libertatea in informare
  • Criminalitatea informatica
  • Forme ale criminalitatii informatice
  • Cercetarea locului faptei in cazul infractiunilor informatice
  • Infractiuni privind comertul electronic
  • Concluzii si dezbateri


Beneficii:
Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni)
Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

Parteneri AFB