Asociatia Firmelor Bihorene

Comunicat de presă

Asociatia Firmelor Bihorene continua seria evenimentelor de informare referitoare la programul Start-Up Nation si va invita sa participanti la seminarul care va avea loc joi, 11.05.2017, ora 11:00 in Cetatea Oradea, Corpul C, et.2, sala 4.

Seminarul va insista pe noutatile aparute fata de variantele anterioare si pe procedura de depunere, asa cum este la acest moment.

In luna martie AFB organiza un seminar de prezentare a oportunitatilor oferite de Programul “Start-up Nation”, unde au fost prezenți peste 60 de participanți interesați de înființarea unei afaceri prin acest program. Specialiști din A.F.B. au prezentat atat oportunitatile cat si riscurile pe care le presupune Programul “Start-up Nation”. Interesul deosebit al participantlor s-a materializat in dezbateri constructive care au generat o serie de propuneri pe care AFB le-a transmis in mod oficial catre Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Urmare a modificarilor propuse ,vineri, 5 mai, au fost publicate mult asteptatele proceduri pentru programul Start-Up Nation.

Datorita numarului limitat de locuri, va rugam sa confirmati prezenta la adresa de email office@afbh.ro sau pe mobil la 0751.263.132 pana la data de 10.05.2017.

Descarcare

Parteneri AFB