Asociatia Firmelor Bihorene


CONPIROM: Participare la intalnirea bilunara la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social

Vineri 10 februarie 2017 ora 11.00 la sediul Guvernului Romaniei, conducerea CONPIROM a participat la o intalnire cu dl. Gabriel Petrea - Ministrul Consultarii Publice si a Dialogului Social pe tema: "Consultarea patronatelor în vederea inițierii, elaborării și promovării programelor de dezvoltare economică este esențială", discuție pe marginea îmbunătățirii legislației existente pentru încurajarea mediului de afaceri din România..

„Vă asigur de intenția mea de a trata cu maximă seriozitate toate demersurile actorilor sociali și de a facilita rezolvarea problemelor semnalate de aceștia inclusiv cele din domeniul formării profesionale. Ținem cont de sugetiile patronatelor și sindicatelor în elaborarea de politici publice, dată fiind expertiza acestor în apărarea intereselor economice, sociale și profesionale, ale celor pe care îi reprezentați” a declarat Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea în cadrul întrevederii cu reprezentanții Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România CONPIROM.

„Industria română, alături de întreaga societate, trebuie reconstruită și acest lucru se poate face numai pe baza unei cooperări a tuturor părților care au interese în această zonă a economiei, respectiv a Guvernului, patronatelor și sindicatelor.” a subliniat în cadrul discuțiilor Președintele CONPIROM Vasile Turcu.

În timpul întâlnirii cu reprezentanții Confederației patronale, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social a subliniat faptul că este nevoie de susținerea învățământului profesional prin implicarea mediului privat în elaborarea programelor de studii. Totodată reprezentanții CONPIROM l-au asigurat pe Ministrul Gabriel Petrea de tot sprijinul confederației în punerea în practică a programului de Guvernare.

La întrevedere au participat din partea CONPIROM Președintele Vasile Turcu, Prim Vicepreședintele Mihai Rohan și Vicepreședinții Constantin Chiriac și Niculae Foea.

 

Parteneri AFB