Asociatia Firmelor Bihorene


3,2,1… START Oradea City Running Day

OCRDOradea, 7 august 2012 - Au inceput pregatirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei din Oradea - Editia a II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, care va avea loc in data de 16 septembrie 2012.

Sub sloganul Oradea in miscare! organizatorii evenimentului - Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, estimeaza participarea a circa 1000 de alergatori, din toate colturile tarii si din strainatate.

Probe pentru toate varstele

In functie de varsta, experienta si conditie fizica, cei care doresc sa participe la eveniment au de ales intre mai multe probe: Semimaraton individual 21 km; Semimaraton stafeta in 2 (2x10,5km); Semimaraton stafeta in 4 (4x5,25 km); Cursa populara 5 km; Cursa copiilor 1 km.

Participantii au ocazia sa se antreneze pentru concurs pe pista de alergare din padurea Baile Felix pe data de 11 august si 1 septembrie la ora 10.00. Taxele de inscriere la eveniment pana in data de 1 septembrie sunt urmatoarele: 15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafetasemimaraton in 2; 50 Euro- stafetasemimaraton in 4.

Toti participantii vor primi un tricou oficial al concursului cu numar, un chip pentru contorizarea timpului dar si o medalie de finisher. Pe tot traseul concursului vor avea acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante, fructe si altele.

Atractia evenimentului: Campionatul National de Semimaraton

Anul acesta, in cadrul Oradea City Running Day va fi  organizat si Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara. Concursul este organizat de Federatia Romana de Atletism si reprezinta un criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial de Semimaraton din octombrie, organizat la Kavarna (Bulgaria).

"Suntem foarte bucurosi ca si Oradea se afla pe harta Internationala a oraselor unde se organizeaza astfel de concursuri, de masa si ca acest eveniment este cel mai mare concurs de sport de masa, al orasului, unde se poate alerga pe strazile orasului, intr-un cadru organizat, de nivel international", a declarat Deme MolnarJozsef, presedintele ClubuluiXterra Sport Bihor.

Despre Oradea City Running Day

Prima editiea Oradea City Running Day a fost organizata de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor in septembrie, anul trecut. Desfasurat sub sloganul "Alearga pentru sanatatea ta", evenimentul a avut ca scop popularizarea miscarii in randul cetatenilor dar si cresterea gradului de constientizare a beneficiilor pe care sportul le are asupra sanatatii. Oradea City Running Day 2011 a reunite 700 de alergatori din trei tari si peste 1000 de sustinatori.

Editia a doua a Oradea City Running Day se va desfasura pe data de 16 septembrie 2012. Inscrierile la concurs se fac pe pagina oficiala www.oradeacityrunningday.ro pana in data de 10 septembrie 2012.

Parteneri oficiali eveniment :

Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor,Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.

Sponsori principali: Europlast Romania, Proenerg

Sponsori: Ecobihor, Ideart, IzvorulMinunilor-apa oficiala

Contact:
Tel: 0741/616399
Email: info@oradeacityrunningday.ro
Persoana de contact: Deme-Molnar Jozsef
Site web: www.oradeacityrunningday.ro

Parteneri AFB