Asociatia Firmelor Bihorene


1 IUNIE în Parcul Nicolae Bălcescu!

1iunieZiua Internationala a Copilului va fi sarbatorita cu mare fast in Parcul "Nicolae Balcescu" din Oradea. O serie de manifestări cultural-artistice şi sportive se vor desfăşura în perioada 31 mai-2 iunie, cu prilejul acestei zile.
Murray Press, membru AFB si organizatorul acestui eveniment, va invita sa participati la acest eveniment. Cei care doresc pot sa participe si cu donatii (cadouri, pachete cu dulciuri, jucarii, etc) sau cu sponsorizari pentru copiii care vor incanta publicul pe toata durata spectacolelor si care vor participa la diverse jocuri si ateliere de creatie.

Incepand cu ora 10:00, joi 31 mai, cei de la Scoala "Nicolae Balcescu" vor incepe programul cu intrecerile sportive. Vineri 1 iunie, incepand cu ora 16:00, vor urca pe scena copii de la Centru de creatie si cultura, Ansamblul Bihorul, Grupul Vivere, urmati de Meda Music .Surpriza serii va fi concertul susţinut de Pepe & Band, de la ora 20.30. Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 10.00, va avea loc muzică ambientală, iar între orele 17.00-20.00, îşi vor da concursul Ansamblul Auşana şi invitaţii săi.

Parteneri AFB