Asociatia Firmelor Bihorene


★Invitatie la Oradea City Running Day 2012★

OCRDSemimaratonul International  Oradea City Running Day, la editia a II-a

Salut!

Sportul inseamna sanatate! Esti de acord cu noi?

Pentru ca stim ca esti preocupat de o viata sanatoasa si ai grija ca exercitiile fizice sa nu lipseasca din rutina ta zilnica, avem placerea sa te invitam sa participi alaturi de noi la editia a II-a a Semimaratonului International  Oradea City Running Day, ce va avea loc la data de 16 Septembrie 2012.

Avem de gand sa mobilizam nu mai putin de 1000 de alergatori din toate colturile tarii cat si din strainatate. Te bagi?

Nu-ti face griji in privinta experientei tale in jogging. Avem probe pentru toate varstele si nivelele, dupa cum urmeaza: Semimaraton individual 21 km; Semimaraton  stafeta in 2 (2x10,5km); Semimaraton stafeta in 4 (4x5,25 km); Cursa populara 5 km; Cursa copiilor 1 km.

In plus, in cadrul evenimentului se va desfasura Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara, concurs al Federatiei Romane de Atletism.

Inca nu te-am convins?

Daca participi la eveniment, vei primi un tricou oficial al concursului cu numar dar si o medalie de finisher. Pe tot traseul concursului vei avea acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante, fructe si altele.

Nu te simti in forma? Ai timp sa te antrenezi!

Daca vrei  sa participi la eveniment, indiferent de cursa, este bine sa mai stii ca ti-am pregatit si 2 antrenamente. Astfel,  in data de  11 august si 1 septembrie la ora 10.00 esti asteptat pe pista de alergare, in padurea din Baile Felix. Aici poti cere sfaturi pentru pregatire, antrenamente si isi poti gasi coechipieri la stafeta semimaraton sau pentru pregatire.

Toti participantii la antrenamentele oficiale vor participa automat la tombola prin care pot castiga diferite produse personalizate cu Oradea City Running Day.

Ce mai astepti? Intra acum pe pagina oficiala a evenimentului - www.oradeacityrunningday.ro si inscrie-te.

Toti cei care se inscriu pana in data de 1 septembrie au urmatoarele taxe: 15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafeta semimaraton in 2; 50 Euro- stafeta semimaraton in 4.

Alergatorii participanti la antrenamentele oficiale daca se inscriu la fata locului la semimaraton si stafeta semimaraton vor beneficia de 10% reducere la taxa de inscriere.

Ne vedem la START!

Pentru informatii si intrebari:

Tel: 0741/616399

Email: info@oradeacityrunningday.ro

Persoana de contact: Deme-Molnar Jozsef

Site web: www.oradeacityrunningday.ro

 

Partenerii oficiali acestui eveniment sunt:

Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor,Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.

Sponsori principali: Europlast Romania, Proenerg

Sponsori: Ecobihor, Ideart, Izvorul Minunilor-apa oficiala

Parteneri AFB