Asociatia Firmelor Bihorene


Despre noi

Asociaţia Firmelor Bihorene (AFB) este o organizaţie patronală care îşi propune să reprezinte în mod real cele peste 30.000 de societăţi comerciale active din judeţul Bihor.

marcel-barbut.jpgIniţiativa  înfiinţării AFB îi aparţine proprietarului Adeplast S.A., Marcel Bărbuț, şi la ea au subscris, ca membri fondatori, managerii celor mai importante 50 de firme din judeţul Bihor.

„Cele peste 30.000 de societăţi comerciale, inclusiv asociaţiile familiale şi persoanele fizice autorizate, active din judeţul Bihor nu sunt reprezentate în mod real de o asociaţie patronală. În aceste condiţii, am luat iniţiativa fondării unei noi astfel de organizaţii, una vie, interactivă, care să se implice ferm în soluţionarea problemelor generale şi punctuale ale tuturor firmelor bihorene. Îi chemăm alături de noi pe toţi oamenii de afaceri care cred că în România se mai pot face afaceri corecte.

În final, nu pot să nu amintesc vorbele lui Edmund Burke, un cunoscut apărător al drepturilor omului, care spunea: „Singurul lucru necesar pentru triumful răului e ca oamenii buni să nu facă nimic”. Deci, haide-ţi să facem ceva bun împreună!”.

Parteneri AFB